Зухвал сть

Александр Соседка
Майже кожен із людей скіглить ,причитає,
Що грошей в його кишені геть не вистачає,
Що не завжди на столі є всілякі страви.
Шепотить на ліве вухо , то усе лукавий.

А людині все не йметься,хочеться багатства,
Ще їй хочеться роспути та вчинить вар’ятсво.
Але доля в певний час,все то зупиняє
І вже той ,хто був зухвалий корчиться, сраждає.

І спадає вже на думку, мир з любов’ю правлять,
Люди вже ідуть до церкви, Господа там славлять.
Та частіше ті молитви не такі вже й щирі
І блукають їхні душі у несправжній вірі.

Мусить бути справжнім те,серце ,що турбує,
А ми робим тільки вид ,Бога молим всуї.
Ось і маєм купу лиха ,те,що  заробили,
Бо звичайне людське щасття,гроші замінили.
Сосєдка О.Д.        20.10.2018 р.