Великий пост

Александр Захаренко 3
В хустині білій,та у вишиванці,
До церкви йде бабуся,вранці,
У кошику і паска є,і сало,
Та крашанок,червоних,теж,не мало

Єковбаса-кров"яна,та м"ясна,
А все це їжа не пісна,
А ми постилися усі,аж сорок днів,
І крім пісного,іншого ніхто не їв

Дивились ми на кошик,
Та ковтали слину-
Як би дали все те,
То з"їли б,половину

Або і все-дали би запивати-
Не легко піст Великий відстояти

Це потім буде-скоро вже Різдво,
Кабанчика жирненького з"їмо,
Тай заговіемо-до Воскресіння,до Христа-
Бо перед ним-ще сорок днів поста

"Но к бабушке вернусь-
Она пошла святиь нам куличи,
А ми,голодние,сидели на печи,
Дождались,наконец,и разговелись-
Да освященной все еды наелись"

Я пам"ятаю,і Різдво,і Вість Благую,
Всим серцем я кохаю Україну,дорогую!
Моя бабуся,в білій вишиванці,
Іде до церкви,рано,вранці

12.12.2018 рік,
"выделенное подтверждает,
что русский язык на Украине
никто не запрещает.Не слушайте бредни
Вашей пропаганды-она прославилась на весь мир"