Казкова нiч

Лилия Салабай
Зірки палали над землею,
Жаданий світ в моїх очах.
Я наодинці із душею
Шукала мрію у казках.

А за вікном - зимова тиша,
І гори снігу намело...
Вночі - все диво, усе інше,
Бо ніч - для щастя джерело.

13.12.2018 Ningbo