З днем народження Танюша

Валенсия-Велиция
Білий сніг на поріг,
Зранку ліг до твоїх ніг,
А пташки ж бо як співали,
Нашу Танічку вітали...

Ліс дзвенить як оберіг,
Поля срібний краєвид.
Рідні, друзі та знайомі-
Свято радісне у домі.

Щоб Господь тебе беріг,
Без вибоїнок доріг,
Та в житті не знала горя-
Милосердна буде доля!

З днем народження Танюша!!!
З побажаннями Валюша.