Майже все сказали

Александр Соседка
Про палке кохання майже все сказали
І нічого дивного ніби не видать.
Янголі у серце кожну мить стріляли,
Щоб частіше люди вчилися кохать.

Ось заграла в серці тихо увертюра,
Полиск діамантовий у очах горить.
Влучено безжалісно стрілами Амура.
Справжнє то кохання,найсолодша мить.
Сосєдка О.Д.  28.10.2018 р.