Короткi фрази

Алина Мозжерина
Мають важливе значення короткі фрази,
навіть якщо бездумно й зопалу озвучені.
Міркуйте добре над почутим ви одразу,
щоб від образи очі не були засмучені.

І, промовляючи близькій людині слово,
Повагу й мудрість намагайтесь проявляти.
Бо може статись, що відчує біль раптово,
в момент почне довіру назавжди втрачати.