14, 12, 2018

Светлая Две Тысячи 10
Рэфлексія
--------------------
Дзе сум, там роспачы прастора. Няма там ежы ўшчэнт знясіленаму розуму. Куляецца ў акрэсленых ён межах. На міліметрах гэтых не знаходзіць, чым пад' есці... дык і хапае ўжо адразу з неастуджанай дзяжы...
Таму распалены навокал печы... Адтуль ваніты з бруднымі пасыламі ... Шчаслівымі як быць ў галечы...