Холограм

Драгана Старчевич
Ја о теби, драга,
Могу само снити
Огроман се космос
Шири међу нама

Добро знам да моја
Никад нећеш бити
Лепршава душо
Сјајног холограма

Знам да никад нећу
Моћи да те грлим
Јер ми живот не да
С тобом да га делим

Пред осмехом твојим
На колена падам
Али вешто скривам
Своје душе вапај

Ватри твога ока
Не смем да се надам
И опет ми срце
У грудима туче

Кад ти приђем ближе
Већ ме сумње муче
Да ли те још волим
Ил волех те јуче.


Београд, 14.12.2018.