Смачно жити

Елена Мисевич
А заборона "Смачно жити"
Лише у тебе в голові.
Не може хтось заборонити!
Як хочеш, так ти і живи...

Ніхто не може наказати,
Куди тобі в житті іти.
І всі оті сталеві грати...
Їх автор - виключно лиш ти!

14.12.2018