74. О мамочко, мамо! Песня детская

Ганна Горбатюк
О мамочко, мамо, скажу тобі прямо:
Спасибі, що в мене ти є!
Я часом поводжуся трохи погано,
Та ти мене любиш як є!

         ПРИСПІВ:
Де мама і тато, там щастя багато,
Там діти радіють на весь світ!
Тож хочу сьогодні усім побажати,
Щоб менше в нас було сиріт!

           2
Я дякую Богу за те, що з любов"ю
Батьки віддають нам усе,
Віддячити також батькам своїм хочу,
Бо їх я люблю понад все!

      15. 02.17.
////////////////////////////////////////

Начинаю печатать подряд все свои песни,
которые сочинила в прошлом году.
Может они и не настолько совершенные,
как последние, но вам решать. Заходите,
читайте, если интересно.  Приглашаю!