обличчям - до Бога на укр. яз

Любонька
     Як лЮбите товкти себе у груди, доводячи сенс гасел до цинізму!
Нацисти - це далеко вже не люди, хоча ідеї гнуть патріотизму. ЛюдськЕ життя не варто їх уваги, таких вампірів кров лише лікує, у націоналіста - ноль звитяги, до воєн тільки інших провокує. Гадає, що найвищої він раси, цільований в чоло самИм Всевишнім, та, як усі,- із глиняної маси, - стандартний (і не меньше, і не більше).
     В історії вже був фашистський "геній", хотівший цілим світом керувати. Розбитий вщент, нікчема-шизофренік,
борцям за мир не зміг протистояти.
Пошкоджений, мабуть, серьозно мозок у тОго, хто помішаний на війнах. ЗлочИнця не розчулять чиїсь сльози,
він хоче всіх тримати на колінах.
Німецький хрест брудний під вишиванку не заховати, кров буде сочитись. Посіяв біс у гОлови мішАнку, воюють люди...
НІколи молитись! І кожен тольки в свою правду вірить, що нація його лиш - особлива. Якщо вас навіть Божий храм
не мИрить, то карою впадЕ смертельна злива. Піде під страту рід всьой чоловічий, та зникне в наслідок й самА держава.
До Бога повертайтеся обличчям, щоб нації воскресла дОбра слава!


30/11/18/