Кохання

Яна Гадар
Послухай друже ти мої слова,
Кохання — річ не виліковна!
Зачепить раз — назад немає вороття,
Зачепить два —  від радості тремтить душа твоя .
Воно буває ніжне та солодке,
Буває також і гірке.
Солодка та любов де почуття взаємні ,
Нема там зради та брехні ,
Гірке ж бува таким болючим ,
Таким самотнім та бридким.
Одна лиш річ цікава любий ,
В житті вирішують все — люди,
І щоб знайти своє кохання прямуй ти вперто до мети,
І не зважай на безглузді ті плітки .
В житті вирішують все люди ,
І з ким залишитись вирішуєш лиш ти!