Борги

Виктор Худаков 4
   
Люди звикли в минуле плювати,
Сьогодення псує нам життя,
Та не слід одного забувати,
Без порядку не йди в майбуття.
За копійку задушите брата,
Рідну матір вкладете в труну,
Ось для вас, друзі добра порада,
Бережіть Україну одну.

Дарував батько душу дитині,
Безкоштовно, щоб добре жили,
Та щасливі були в Україні,
Бойки, лемки, гуцули й хохли.
Дарував  Бог і землю родючу,
Що нам заздрять Європа і США,
Рідну мову, красиву, співучу,
Та байдужою стала душа.

За копійку забрали свободу,
На майдані стріляли в людей,
Олігархам кривавим в угоду,
Та чужих для народу ідей.
Промайданили, ми батьківщину,
Та в минуле забуті шляхи,
Нас до НАТО штовхають у спину,
А онукам платити борги.