И будет радость!

Нина Продан
Проходять дні, летять роки,
Цей плин не можна зупинити,
Так було й є у всі віки,
Дай Бог себе не загубити!

Вже зрілість в очі зазира,
Найкращі спогади дарує,
Все непотрібне – відбира,
За тим, що сплинуло – сумує.

Ми вдячні Богові за все:
Що ми живем, за те, що мрієм,
І віримо, що принесе
Наступний рік усім надію.

Що буде радість і тепло,
Здоров`я, щастя, вірні друзі,
Щоб непотрібне відійшло
І щоб не жити у напрузі.

Дай Бог, закінчиться війна,
Яка життя невинні косить,
Хай радість в хату завіта,
Й  лелека діточок приносить!