Науаег Анз, Науаег Анз, Науаег Анз!. Let It Snow!

Руслан Кабалоев
1-куп

Андегай мет фауайуй,
Заз баластабаел байизайуй.
Заронд фаейевуй анз,
Науаег Анз, Науаег Анз, Науаег Анз.

Зумаег Метин лагаей федауй,
Заронд лаег йахе агъдауай.
Фалмаен дзурд зарди дуар,
Уае лавар, Уае лавар, Уае лавар.

Припев:

Хуарзи кой, идардмае игъусуй,
Арси уати маей фаеххусуй.
Цумае йе некамаей тарсуй,
Науаег анзмае ангъалмае касуй!!!

2-куп

Иуазгутае арцаунцае,
Хуарздзинадае нин хассунцае.
Нае дуарттае игонанцае,
Анаегъаен бастае хонунцае!!!

Проигрышь

Припев:

Хуарзи кой, идардмае игъусуй,
Арси уати маей фаеххусуй.
Цумае йе некамаей тарсуй,
Науаег анзмае ангъалмае касуй!!!

Повтор. 1-куп

Андегаей мет фауаюй,
Заз баластабаел байизаюй.
Заронд файевуй анз,
Науаег Анз, Науаег Анз, Науаег Анз.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!