Така ти мила, з подихом лаванди

Руслан Церковный
Така ти мила, з подихом лаванди -
Пригрів до серця доброту одну!
У тебе на щоках цвітуть троянди,
А я в твоєму погляді тону…

Мені не чутно як і розум кличе,
Чатує небувалі почуття.
Ти раптом посміхнулась таємниче
І я розтав в тобі без вороття.

Я вже не бачив світла на дорозі,
В невиднім небі місяць дотлівав.
Ми йшли по вулиці і я на розі,
Твої квітучі щоки цілував.

_______________________
© R. Tserkovnyy, 2018