Красива-22

Хохол Хохотович
Серед образів прекрасних
Недалеких з виду дам,
Зовнішня краса без шансів -
Внутрішню вбива без драм.

Із мільйонів гарних леді,
Що виходять в порносвіт -
Кожна прагне бути в тренді -
Як весняний пустоцвіт.

Краса внутрішня - настільки
Заховалася глибоко,
Що знайти її одквітлу
Неможливо й ненароком.

Може - за прозорим шовком,
Що ледь прикриває ліфчик,
Чи за пильним заголовком -
У статтях аналогічних.

У подушці поміж пухом -
Далі від очей злодійських -
Чи у файлі із порнухою -
У напруженому дійстві.

Та шукати її марно,
Бо шукали уже вкотре -
Мо в смітник її незграбно -
Викинули як непотріб.

Але як поритись гарно
В смітнику - коли хтось змусить,
Не знайти між "антиквару"
Краси внутрішньої кусень.

Серед образів сезонних,
Із красивим ніжним ликом.
Може й не було ніколи -
Те, що так шукати звикли.