Трамвай

Пташка Ив
Я плачу тихенько собі у шарф
Коли він цілує мені руки

Він чекає поки я скажу що це все жарт
А в мені горить пекло розлуки

Швидкий байдужий трамвай

Поцілунки горять образою
Де той клятий обіцяний празький сніг

Ми - солодкий долі збіг
Ми - випадковий подій перебіг

01:12
18.12.18