Обiймае доля тендiтно

Надежда Рубинская
Крок за кроком йдемо з тобою
По стежині, де все для нас.
Де любов та щастя рікою
Уповільнюють плину час.

Погляд лагідний так привітно
Гріє душу завжди теплом.
Обіймає доля тендітно
Нас з тобою своїм крилом.

Вона склала свій візерунок,
Витинанку з життєвих днів.
Це найкращий для нас дарунок:
Почуття із відлунням слів.

Мій коханий, тобі вдається
Оберегом зі мною йти.
Бо той скарб, що коханням зветься,
Ми плекаємо - я і ти.

          19.12.2018