Дарма

Леля Шклярук
Ддя тебе я не більше ніж ніхто...
Щодня, йдучи, дивлюсь в твоє вікно,
Де ти вже більше року не живеш,
І може вже ніколи не прийдеш.
Якщо тебе побачу, то на лише мить
Щоб тільки подивитися у слід...
Знаеш весь безмежний світ
Мені без тебе є немов тюрма.
Кажу я слова ці, але дарма!

Приспів:
Дарма тебе чекала все життя... дарма,
Бо у твоїй душі мені місця нема!
Дарма...
Ти найрідніший мій, а я тобі чужа.
Дарма...біжу
За маревами сну...
Маючи надію одну,
Що скоро ти прийдеш
І більше не підеш...


Скажи навіщо приходив кожну ніч у сни,
Коли до мене немаєш чуттів?
Чому найсильніші почуття
До тих, з ким не буває життя?
Чому ніхто  на світі із людей
Ніколи не замінить мені тебе?
Колись,можливо, в іншому житті,
Де будем інші ми...
Будем разом ми.
Але... життя лише одне..
Й воно без тебе йде
І так собі мине.