Конкурс! я - найщаслив ший пес

Елена Мисевич
21.00 Я - найщасливіший пес,
Бо гостей тут повна хата!
Як тут можна не стрибати,
Як коняка? І овес
Можу їсти, як ті коні,
Мені байдуже, лишень
Не влаштовуйте погоні
І не йдіть нікуди вже!
Поцілую всіх вас, друзі,
Я ж бо вмію, вчивсь на мамі,
Тож не бійтесь, не укусить)
Ви для мене самі-самі
Найбажаніші та любі,
Скучив я тут неймовірно.
І чіплятись до вас буду!
Почуваюся - чарівно!

16.12.2018

Видеоролик принимает участие в розыгрыше сертификата на тренинг "Меняющие реальность" https://youtu.be/GEFkZDrZBy8