З Днем Народження, Юля!

Елена Мисевич
Красуня-лікар, мила, добра мама,
Завжди усміхнена, неначе та весна,
Вона доя доньки - важливіша сама,
Та й для близьких весела й чарівна.
Всміхайся завжди, адже Тобі личить
Усмішка лагідна у Тебе на вустах,
І хай життя ніколи не скалічить
Щасливу долю і родину, і Твій шлях!

Продовжуючи свято іще на один день,
Я хочу привітати сьогодні лиш Тебе!

З Днем Народження, Юля!

16.12.2018