Втрачають змiст зв язки i дати

Катерина Жебровська
Втрачають зміст зв’язки і дати…
Кордони йдуть у небуття…
Питання: жити чи вмирати
Не ставиться… Шлях прийняття…

Тепло від поглядів й обіймів…
Любов наповнює життя…
Єднаються слабкі і сильні
Крізь «тут і зараз»… Прийняття…

Тьмяніють правила й канони,
Загорнуті в пусті слова…
Зникають капища й амвони…
Свідомі миті прийняття…

Дива… Реальність… Сьогодення…
Світ живлять вільні відчуття…
Земля народжує… Перейми…
Істоти… Душі… Прийняття…

06.12.2018