Тунель у iнший свiт

Катерина Жебровська
Тунель у інший світ…
Портал у інший вимір…
Осмислений політ…
Знайомий прочерк ліній…

Розірвано ланцюг…
Розтануло безкрилля…
Застиг останній звук
Прожитого безсилля…

Свідомий перехід…
Єство у стані тиші…
На темнім – світлий слід…
Об’єднання з Горішнім…

06.12.2018