Очищення потужним водоспадом

Катерина Жебровська
Очищення потужним водоспадом…
Мелодії відчутої Любові…
Душа приймає праведність-посвяту…
Ідуть у небуття дороги крові…

Намолені серцями час і простір…
Втамовано одвічну спрагу щастя…
Господарі у Всесвіті чи гості –
Блакить Безмежжя кожному досяжна…

Повільно або стрімко, але вперто
Звільняються єства від темних марень…
Від поглядів з Любов’ю – світло й тепло…
І радісно – від вдячності і славлень…

07.12.2018