Вiрю у кращe...

Белякова Светлана Николаевна
Сонце наді мною,
сонце над тобою,
тепло Раю.
Промінь золотий,
промінь золотий,
з нами грає.
Радість далека,
радість близька,
серцю благість,
Душу зберіга,
Душу зберіга,
пестить, відлунює
щастя берега та
любові щиро довіря.
Для нас з тобою все -
сонце ясне,
зірки палаючи,
вітерці ласкаючи.
На вустах наших  -
медові сладощі,
у серці - жаринка,
у Долі хвиля-перлинка.
Вірю у краще,любові довіряю,
бо знаю, без нас ніяка квітка
цвіту не дасть,а у житті
пануватиме лише жорстокість
та напасть.



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg