недарма ви так схож

Елена Мисевич
І недарма ви такі схожі,
Сім'я з вас вийшла - просто шик!
І хай позаздрять перехожі,
Від чорних заздрощів у них

Лиш виразка статися може,
Нашкодити не зможуть вам!
Ви ж бережіть любов. Дай Боже
Вам жити довго і без драм!

17.12.2018