Чар вний я маленький ангелочок

Елена Мисевич
Чарівний я маленький ангелочок,
Я втілювати вмію всі бажання!
Вдихни мій аромат, і мов в садочок
Потрапиш ти ванілі полум'яний.

Тебе я захищатиму надійно,
Так, наче руки мами над тобою
Я простягну, аби зростав ти вільно,
Та сильним став, готовим був до бою

З хворобою, яка так ненароком
Поцілила і полонила тіло.
Живи, борись, зростай ти різнобоко,
Тобі я подарую свою віру!

18.12.2018