А мр - це енерг я життя

Елена Мисевич
А мрії - це енергія життя,
Що надає наснаги, віри й сили!
Це успіху основа. В забуття
Поринеш ти, якщо не буде мрії!
Твори, працюй, учися, досягай,
Верши свої бажання ти щодуху.
І дякувати лиш не забувай
За все, що є! І нитиків не слухай!

18.12.2018