3109. Дзяцей и жонку сваю прадай як инших прадаюць

Анжела Кушнер
Дзяцей сваих, жонку сваю,
ПРАДАЙ, ЯК ИНШИХ ПРАДАЮЦЬ

Шмат развялося, счас - блатных
Любімы ёсць занятак у іх.
Адны аб задніцах мараюць,
Іншыя дупы падстаўляюць.
Сваіх дзяцей на фронт адпрау,
Сваю башку пад Град падстаў.
Дзяцей сваих, жонку сваю -
Прадай, як инших прадаюць.
Сам за краіну паваюй.
Ад іншаземцаў трэба усих абараняць,
А не на пенсіі - Залётникаў наймаць.