Кохання

Татьяна Манойленко
Відчайдушно, до спину серця, тебе кохаю, ти мій Рудий. І одразу ж себе поправляю, так, Рудий ти, але не мій. Світло темрява зачиняє, так, що дихати вже не сила, я кохаю  тебе, кохаю, і від цього тобі не мила. Блиск очей твоїх сонце затьмарить, ніч від дня вже не відрізняю, бо тебе не буває поряд, але я, все одно, кохаю. Знаю, сила моєї любові, все осилить і все здолає, і як бачу тебе хоч здалля, тобі ангела посилаю. І з молитвою палко звертаюсь, збережи його, Боже, благаю. Хай все станеться в нього як хоче, я любов'ю відповідаю.