Армiя!

Валерий Т
Cтосується всіх країн, держав і народів!

          Армія!
Армія, це бойова структура держави,
призначена для того, щоб:
геть позбавити країну кращого насіння
у боротьбі зі своїм ворогом
і віддати свою територію
третій країні,
не брала участь у їхній війні!
Цей висновок підтверджує аналіз
воєн, що пройшли на планеті
за 500 останніх років!
       
Валерій Т 21.12.2018 10:33

Михайло Юрійович Лермонтов
пише про це так:
"— Так, були люди в наш час,
Не те, що нинішнє плем'я:
Богатирі — не ви!
Погана їм дісталася частка:
Мало хто повернувся з поля..."
(З поля битви з ворогом).

А ті, хто не повернувся з поля битви,
Не залишили богатирського насіння
Для своєї Батьківщини!