Тропарь свят. Амвросию Медиоланскому

Иван Валерьев
Глас 5-й

Православныя веры поборника/ и пастырей учителя/,
ересей и расколов нелицеприятного обличителя/,
святителя Амвросия верныя вси восхвалим/,
в пении и песнех духовных/,той бо предстоит
Престолу Пресвятыя Троицы// и молит о душах наших.