наряджусь укр. мова

Владимир Сирин
Наряджуся в костюм свині
І засну під ялинкою
І засну під ялинкою
Не розбудить мене
Навіть пісня дзвінка
А може краще мені -
І наряджатися не треба
Просто з'їсти відро салату
Просто випити літру горілки
І на закуску -  смажені курки ...

Не складно - зато яка перспектива - заряд на весь Новий рік