Молитва самовдосконалення

Валентина Волкова 9
Боже  Єдиний, Боже наш Ясний!
Спали в мені темне, спали до тла
Все, що мене відтягає від Тебе,
Все, що мені так здолати треба,
Щоб Небо й Земля поєднались в мені.
Спали в мені, Боже, думи сумні,
Щоб серце  осяйне світилось, як Небо!
Пошли мені, Боже, проміння ясні,
Що помогли б підійматись до Тебе.