Молитва Единения

Валентина Волкова 9
Помолимось, браття,
Щоб єднались народи,
Щоб країни у дружбі цвіли,
Щоб люди по всій планеті 
Щасливими в дружбі були
Помолимось, браття,
За правду свободи,
За щирість сердець людських,
За те, щоб всі полюбили усіх,
За те, щоб єднались народи !
Помолимось , браття,
помолимось, люди,
Хоч віра  і мова  різні,
Та Бог же навіки Один!
Помолимось всі і за всіх!
Помолимось, поки не пізно!