Сили

Виктор Худаков 4
    
Мені Господь дарує сили,
Щоб, я хвороби переміг,
Був для чийогось серця милим,
Коханим другом знову зміг.
А сили в серці не бракує,
Бо ще вирує в ньому кров,
А душі втомлені лікує,
Лише надія, та любов.

Нехай та зустріч, ще далека,
Але відбудеться вона,
Коли повернеться лелека
І скаже ось прийшла весна.
Вона дарує всім кохання,
А ми не виключення, ні,
Удвох відкинемо вагання,
Тобі дарую, ці пісні.

Нехай кохання в інтернеті,
Та вірю в зустріч наяву,
Самотні на одній планеті,
Лише надією живу.
Ще заспіваємо дуетом,
Набридне всім людська хула,
Бо не дарма, тебе з поетом,
Господня воленька звела.