з Воскресiнням у Бога!!

Зозуля Юрий Павлович
          ...крига скресає, надія воскресає!
          – заходились бджоли з дьогтю гнати мед!
             з того всього дива нині, як ніколи, –
             серед зими бджоли розпочали лет!..

          ...крига скресає, віра воскресає!
          – рідний наш Господь Прийшов до всіх Своїх дітей!
             світ Бере на руки, Вимішує муки;
             з мотлоху й багнюки Творить знов: Людей!..

          ...крига скресає, любов воскресає!
          – веселку вигинає її щасливий сміх!
             щедрий вечір світлий, в почуття заквітлий;
             щедрий він, привітний: радісний для всіх!..

          ...крига скресає, усе воскресає!
          – і Шлях набрякає: од Раю – до нас!
             обтрусивши рОки, свої власні кроки
             кожна душа робить в невідомий час!..

             крига скресає... Надія Воскресає...
             Віра Воскресає... Любов Воскресає...
          – Сам Господь підспівує-співає:
             Боженько пісень наших Співає!..

Хто дочувався зі слів, – ось їхні вцілілі відгуки до «мов, Рiздвяне... наче саме колядне!» (Юрий Зозуля):

Дуже цікаво! Дякую за такі цікавинки і за увагу до мого віршика! ))))
Ирина Бондарь Левобережная   22.12.2013 21:56   •   

Дякую за лікнеп, особливо корисний для молоді! Та й мені було цікаво повернутись в моє дитинство.
Вера Кириченко   22.12.2013 21:39   •

Спасибо, Юрий!
С уважением,
Игорь Лебедевъ   21.12.2013 22:35   •   

Спасибо,Юрий!!!
Рад Вас видеть в полном здравии и в расположении духа!!!
С Рождеством!!!
Удачи и вдохновения!!!
С глубоким уважением,
Владимир Прохода   07.01.2012 03:29   •   

Возвышенный Стих! Мажорный, оптимистичный, похож на светлую молитву!
С Новым Годом, Юра, и с приближающимся Рождеством!!! Радостей тебе!!!
Татьяна Костандогло   05.01.2012 14:16   •   

“Обтрусивши рОки, свої власні кроки,
Кожна душа робить в невідомий час!”...
Най “вигинає Веселку щасливий сміх”, Юрію! Образно і поетично.
Веселих свят і радісних Вам колядок!
Загляньте до поштової скриньки.
Валентина Чайковская   03.01.2012 14:17   •   

Дякую! Сподобався вірш! Слава Господу-Спасу!
З повагою!
Людмила Дзвонок   03.01.2012 11:18   •   

Чудовий вірш!З Новорічними святами та Різдвом!
З повагою та шаною, Петро Лавренчук.
Пётр Лавренчук   02.01.2012 17:01   •

Ось і випадковий вцілілий рядочок до них (і видимих, і модерованих); він із цієї на бувшу сторінку:
зо всіма своїми дякою, повагою; включно, й добрими зиченнями!!!
найважливе наразі - Різдво; відчуймо Його Справжність!
02.01.2012 18:35
 
Врешті, й https://www.stihi.in.ua/list.php?author=49044&poem=3055
ті самі слова у первісному стані-звучанні: Щасливі Коляди