Веселка, пояс, райдуга.. рай-дуга!

Зозуля Юрий Павлович
Не перечепись хто за поріг, підняв-бо по сусідський ріг...
Зиму зустрів, з Різдвом привітався, — час думкам з весни до літа...


веселка — щось веселе,
весільне... — й теж яскрава!
собою небо встеле:
над зустріч... — й вже постала!

в щаблі — аж під світОгляд,
на круговид... — й стрімкії!!
і тягнуть, тягнуть погляд:
вслід подиху... — й ЗА мрії!!

то брама, чи не брама, —
але яснА... — й одкрито!!!
пройде весна, й так само:
й туди ж... — юрмиться, літо!!!

[щаблІ = "ступєнькі", брАма = "врата", ЮрмИтися = "толпіться"...]