вiтроспомином

Гелена Смилянская
день зносило з дахів вітроспомином/
видихом спогадів знайдовиходів,
занесло проходимців на колесо життєогляду
на дахах похилоплощ обзорами щоб радувати/тішити,
окоємно сідало сонцем враження за пазуху,
душегрійством залишалось в думках,
осадом незабутности й неймовірної незвичайности
з неквапливістю сприйняття сплетене


13:15
25:12:20,18

увага : у творі вистачає вигаданих автором слів, прохання віднестись з розумінням, бо то просто миттєво-настроєве, що не претендує ні на що.
з надією на поблажливість