Зимка

Анатолий Шмалюх
     У садку моєму,
Білий сніг лежить.
Як мені хороше!
По сніжку ходить.
     Саночки веселі,
Немов дивний птах.
Мчать мене з гірки!
На своїх крилах.
     Люблять дітки зимку.
Бабу снігову,
Весело ліпити!
На її сніжку.
10.10.2009.