Зима прийшла

Тамара Базилевская
Вночі до нас прийшла  зима.
Нечутно, наче  кіт ледачий.
Сніжком легким, як пух гагачий,
Скрізь кучугури намела.

Мороз на вікнах малював,
Різноманітні  візерунки,
Крізь чарівні його  малюнки,
До  хати  місяць заглядав.

Іще неходжені  сніги,
Лежали білим оксамитом,
І, сяйвом місячним залиті,
Тягнулись в далечінь шляхи…