Звякает оружием

Любовь Шикторова
Звякает оружием.
Как игрушкой
Лишь сумасшедший человек

Фотография Веселинки Стойкович

Оригинал:

Веселинка Стойкович
Искрице

звецка оружјем
као играчка да је
луд ли је човек

Фотографија: Веселинка Стојковић