Побачiв кума

Сергей Крутов 54
Побачiв кума, каже он:
«Сьогоднi гарний ,бачiв сон»
I с сумом куме позихае:
«Бачу я вiйни немае
Всiх нас породовали брати
Кудись подiлись всi кацапи
Їх мабуть чортi всiх забрали
I в землю їх замуровали
I їх кругом жодного немае»
Менi кум далi промовляе:
«Я куме за таку новину
Велику проковтнув братину
I помянув незлим їх словом
Хай буде вам земля бетоном
Щоб жодна кацапська паскуда
Не змогла б вилезти оттуда»
I з сумом далi каже он
Як жаль що був то тiлькi сон.»
Я кажу: «Не журися куме
Сумний не пiддавайся думе
Нас нашi хлопцi захiщають
И день той славний прiблiжають
Но їх не треба убивать
С нiх данi будем собирать
Оговоривсь, бо був в прострации
Зберем не данi – репарацiї
А как вивернуть карман до дна
Самi розсосуться без слiда.»