Театр Акустика Оздоба

Катерина Жебровська
Театр… Акустика… Оздоба…
Віки проспівані, прожиті…
Величний храм Краси, як Бога…
Єства, чуттєвістю прошиті…

Театр… Куліси… Закулісся…
Обличчя… Маски… Грим… Молитви…
Аплодисменти… Втома… Тиша…
Жертовності п’янкі обійми…

Театр… Озвучення сюжетів…
Від дійсності у дійсність – ролі…
Вервечки-сни падінь і злетів…
Яв у уяви у полоні…

16.12.2018, Cuvilli;s Theatre, Munich