Пристрастi, бажання, пересуди

Катерина Жебровська
Пристрасті, бажання, пересуди,
Стиснуті віками забуття…
Вознесіння… Теплий щем у грудях…
Свячена Любов’ю простота…

Спогади-дороги з долі в долю,
Сплетені в надії, молитви…
Відповідність глибині-канону
Розгортає простір Чистоти…

Кола нескінченності народжень
Зібрані докупи у Душі…
Миті усвідомлень, злетів, сходжень…
Вибір – час і тіло на Землі…

16.12.2018, Мюнхен, Церква Св.Анни