3200. Нам правадыр сказа, што трэба - вучыцца!

Анжела Кушнер
Нам правадыр сказаў, што трэба вучыцца,
І вышэйшыя дыпломы атрымліваць.
Дыплом на пенсіі нам вельмі спатрэбіцца,
Каб чые-небудзь сарціры прыбіраць.

Нам вождь сказал, что надо нам учиться,
И высшие дипломы получать.
Диплом на пенсии вам очень пригодится,
Чтоб чьи-нибудь сортиры убирать!