Ylistaa Aurinko

Ксана Котка
Kuinka paljon aikaa
Voin viettaa etsimalla?
Kuinka monta itken,
Annat perkisi minua?

Ma rakastan sinun hymy,
Pidan silmasi varin harmaa.
Mutta olla lempea, kysy,
Vaikka vastausta odotta.

Aanesti ja lempimat kadet.
Aina muistaa sen haluan!
Ja halata sinun kanssa
Viela voisin nauttia.