Пробачень довгий ряд

Катерина Жебровська
Пробачень довгий ряд…
Прощань чужі слова…
Шляхи надбань і втрат…
Тунелі забуття…

Дзеркальний блиск думок…
Розсотаність доріг…
Жертовність меж і догм…
Закутаність у зиск…

Засохлий квіт подяк…
Принишкле каяття…
Набір пустих ознак?
Чи звичне не-буття?

27.12.2018