Коли у мене...

Валентина Пащенко 2
   Коли є у мене віра,
   То нащо іная?
   Я у вас її просила?
   Для чого міняють?

   Поміняли назви
   Вулиць, міст та сел.
   Чи то звуть, чи дразнять?
   Зрозуміти б це!

   От взяли вже моду
   вішати лапшу
   на вуха нвроду!
   Турботу свою

   Проявляють значить
   До свого народу.
   То чого ж він плаче?
   Плаче, наче зроду

   Він не мав любові,
   Хліба та солі.
   Плаче й плаче знову!
   Наче від болі?

   Я тебе питаю!
   Чого репетуєшь?
   Що робить, не знаю...
   Чи ти мене чуєш?